Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op prijs
Zoek op smaak
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op dranksoort
Zoek op beoordeling
Zoek op smaakprofiel

Origineel relatiegeschenk met Kerst

Tijdens de Kerstdagen vliegen de geschenken en cadeaus om uw oren. Vaak zijn dit standaard pakketten die uiteindelijk ergens achter in de kast terecht komen. Als bedrijf wilt u dit voorkomen en uw relatie een onvergetelijk Kerstcadeau geven. Daarom geeft u uw klanten, opdrachtgevers of collega’s een origineel relatiegeschenk met Kerst.

 

Een origineel relatiegeschenk waar je iets aan hebt

U wilt uw relaties verassen met een origineel geschenk, maar tegelijkertijd wilt u ook dat de persoon er echt iets aan heeft. Een cadeau dat daadwerkelijk wordt gebruikt, want eerlijk is eerlijk een Dopper heeft iedereen wel in huis en de kast ligt al vol met notitieboekjes en opvouwbare boodschappentassen. U wilt een cadeau waarmee elke keer aan uw bedrijf wordt gedacht als de persoon het in zijn handen heeft. Een cadeau waar over na is gedacht en dat zegt: “Bedankt voor de fijne samenwerking van de afgelopen tijd”.

Een origineel relatiegeschenk met Kerst dat altijd in de smaak valt is een wijnpakket. Nu denkt u misschien: “Wijn?! Wat is daar origineel aan?”. Bij Wijn.com hebben wij jarenlange ervaring met relatiegeschenken en hebben door de jaren heen hele creatieve en originele relatiegeschenken gemaakt met wijn. Wijn wordt altijd goed ontvangen en met onze creativiteit stellen wij altijd een uniek relatiegeschenk voor u samen. De top 3 van meest originele relatiegeschenken hebben wij op een rijtje gezet.

 

Top 3 meest originele relatiegeschenken

1. Elk jaar maken wij een prachtig pakket voor de échte Bourgondiërs onder ons. Dit geschenk bestaat uit een heerlijke wijn en een bijpassend kookboek uit hetzelfde land. Denk bijvoorbeeld aan een Italiaanse Amarone met een typisch Italiaans kookboek. Dit verpakken wij in een kist en luxe cadeaupapier.

2. Een relatiegeschenk uit de regio is erg populair. Wij maken regelmatige pakketten met producten uit de regio zoals een Rotterdamse wijn met Rotterdamse borrelhapjes of een pakket met Old Schiedam Jenever en Schiedamse Bonte Koe chocolade. Maar ook pakketten uit andere regio’s kunnen wij uiteraard voor u samenstellen.

3. De kleuren van het bedrijfslogo verwerken in een relatiegeschenk. Wij maken een mooi pakket met wijn en andere delicatessen zoals chocolade, koekjes, of borrelhapjes allemaal in de kleur van uw huisstijl. Als kers op de taart wordt dit pakket luxe ingepakt en bestickerd met uw logo. Zo heeft u een gepersonaliseerd en op maat gemaakt relatiegeschenk.

 

Wilt u ook zo’n origineel relatiegeschenk met wijn? Of heeft u zelf een uniek idee en wilt u dat wij dit voor u uitwerken? Neem dan gerust contact met ons op, want wij verzorgen graag uw relatiegeschenken van A tot Z met de Kerstdagen.

U kunt telefonisch contact opnemen via 010 – 426 59 57 of vul het contactformulier in.

origineel relatiegeschenk
Even geduld a.u.b.