Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op prijs
Zoek op smaak
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op dranksoort
Zoek op smaakprofiel
  U winkelt veilig bij ons

Klantenservice


Betalen


Betaalmethoden

Om u goed van dienst te zijn bieden we u meerdere mogelijkheden aan voor het afrekenen van uw bestelling. Hieronder een overzicht en beschrijving van de betaalmethode die Wijn.com hanteert. Kiest u een methode die u prettig vindt en bij u past. U kunt kiezen uit:

Betalen met iDEAL?

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL: www.ideal.nl
De transactiekosten zijn gratis.

Betalen met Creditcard?

Bij Wijn.com zijn creditcards van MasterCard en Visa van Nederlandse aanbieders meer dan welkom. Zodra we je creditcardgegevens gecontroleerd hebben, versturen we je bestelling die dag nog. Je creditcard wordt pas na levering daadwerkelijk belast.
De transactiekosten zijn gratis.

Betaling door middel van factuur voor levering

U ontvangt een factuur voor de levering van uw bestelling. We verzoeken u dan om het totaalbedrag over te maken naar IBAN nr. NL44INGB0006826670, t.n.v.: Wijn.com Let op: vergeet u svp niet om u ordernummer te vermelden bij de betaling. Op deze manier kunnen we uw order eenvoudig koppelen aan de ontvangst van uw betaling.
De transactiekosten zijn gratis.

Even geduld a.u.b.