Partner in Les Généreux

Samenwerkende wijninkopers

Partner in Les Genereux

Mooie wijnen, prettige prijzen

Les Généreux is een samenwerkingsverband van Nederlandse kwaliteitswijnhandels. Dankzij een professionele en efficiënte werkwijze leveren we wijnen van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Topwijn kost bij ons niet meer dan middelmatige wijn elders.


Uitstekende vermelding in de pers

Uitstekende vermelding in de pers

Les Généreux scoort al vier jaar op rij de onderscheiding Beste Wijnassortiment tot 10 euro in de Wijnalmanak en krijgt ook elders in de pers keer op keer positieve vermeldingen.

Exclusieve wijnen

Exclusieve wijnen

De wijnen van Les Généreux zijn uitsluitend bij de aangesloten wijnhandels verkrijgbaar.

Geen tussenhandel, dus extra voordelig

Geen tussenhandel, dus extra voordelig

We kopen gezamenlijk in en importeren rechtstreeks van de wijnboer, zonder tussenhandel. Dat scheelt kosten. Bovendien importeren en distribueren we de wijnen tegen kostprijs: ook dat is extra voordeel.

Niet te groot, niet te klein

Niet te groot, niet te klein

Het aantal partners in Les Généreux is bewust beperkt. We willen niet te groot zijn, want de mooiste wijnen zijn vaak te vinden bij kleinere, ambachtelijke producenten. We willen ook niet te klein zijn, zodat we grotere volumes uit bijvoorbeeld nieuwe wijnlanden kunnen invoeren.

Professionele wijnselectie

Professionele wijnselectie

Elke wijn wordt minstens driemaal geproefd door een team van wijnprofessionals voor we beslissen of we hem kopen. Door deze vakkundige en strenge selectie kunnen we scherp inkopen.

Oprechte passie voor wijn

Oprechte passie voor wijn

De partners in Les Généreux zijn zelfstandige wijnhandels die elk een eigen karakter hebben, maar een oprechte passie voor wijn delen. We houden elkaar scherp en onze vakkennis op peil door periodiek van gedachten te wisselen.

Les Genereux proces
Even geduld a.u.b.