Relatiegeschenken op maat
Wij verzorgen al uw relatiegeschenken van A tot Z

Uw zakelijke relaties zijn natuurlijk erg belangrijk voor uw bedrijf. Daarom is het fijn om hen te waarderen voor de prettige samenwerking. Om uw relatie te bedanken en een onvergetelijke indruk achter te laten, kunnen wij prachtige relatiegeschenken voor u samen stellen. Wijnen zijn één van de populairste relatiegeschenken om te geven, maar ook erg geliefd om te krijgen. Waar veel relatiegeschenken vaak eindigen achter in de kast, zal uw relatie daadwerkelijk genieten van uw attente geschenk.
 

Relatiegeschenk met advies op maat

Met het beste wijnassortiment van Nederland en een overheerlijk assortiment aan borrelhapjes kunnen wij de mooiste relatiegeschenken voor u maken. Voor elke gelegenheid hebben wij een passend geschenk om uw relatie in het zonnetje te zetten. Weet u niet waar u goed aan doet en wilt u graag advies op maat? Wij hebben de kennis om een prachtig relatiegeschenk samen te stellen afgestemd op uw wensen. 

Ik wil graag advies op maat 

 

Relatiegeschenken verzorgen van A tot Z

Bijzondere wijnen voor bijzondere momenten vragen om bijzondere aandacht. Een geschenk wordt nog enthousiaster ontvangen wanneer ook de verpakking op-en-top is verzorgd. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij de relatiegeschenken geheel personaliseren. Denk bijvoorbeeld aan een geschenkkist of etiket bedrukt met uw logo of het toevoegen van op naam gerichte brieven. Uiteraard regelen wij ook de verzending voor u, waarbij u kunt kiezen de geschenken op 1 locatie te bezorgen of persoonlijk bij de klant te leveren. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van gepersonaliseerde verpakkingen of de bezorgingsmogelijkheden? Lees hier meer.

Maar ook na ontvangst van het relatiegeschenk houdt onze service niet op. Ondanks dat wij een prachtig geschenk hebben samengesteld, is het natuurlijk mogelijk dat uw relatie toch de voorkeur heeft voor een andere wijn. Over smaak valt overigens niet te twisten. Daarom voegen wij, in overleg met u, een kaartje toe met onze “Niet goed? Nieuwe fles!” garantie. Met deze service bieden wij uw relatie de mogelijkheid om de ontvangen fles om te ruilen voor een andere wijnfles. 
 

Gratis productinformatie bij elk wijngeschenk

Een wijn is nog leuker om te krijgen wanneer de ontvanger ook daadwerkelijk weet wat voor soort wijn het is en waar het vandaan komt. Door aan elk wijngeschenk een ‘wijninfo’ kaartje toe te voegen met specifieke informatie over de wijn krijgt uw relatie extra beleving bij de wijn. Het kaartje bevat een professionele proefnotitie met daarbij adviezen over wijn- en spijscombinaties en de houdbaarheid van de wijn. Ook de ‘wijninfo’ kaartjes kunnen desgewenst worden gepersonaliseerd met uw bedrijfslogo. Dit doen wij geheel gratis.
 

Waarom wijn.com?

Het kiezen voor de relatiegeschenken van wijn.com biedt de volgende voordelen:

V Keuze uit het beste wijnassortiment van Nederland
V Meer dan 800 zelf geïmporteerde wijnen
V Tientallen bekroonde sterwijnen in de categorie tot € 10,00
V Persoonlijk advies over de best passende wijn
V Iedere wijn wordt voorzien van uitgebreide 'wijninfo' kaartjes
V Veel mogelijkheden om de geschenken te personaliseren door uw logo te drukken op bijvoorbeeld de kist, doos, etiket of 'wijninfo' kaartjes
V Relatiegeschenk in een luxe geschenkkist laten verpakken
V Verzorgen van relatiegeschenken van A tot Z
V Bezorgen of verzenden in binnen- en buitenland
V Proeverij op maat voor u en uw medewerkers

 

Wilt u weten hoe wij uw relaties blij kunnen maken met een passend relatiegeschenk voor diverse gelegenheden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Vraag offerte aan  

 


Heeft u verder nog vragen of wilt u graag een persoonlijk advies bij u op kantoor? Neem dan gerust contact met ons op via: 010-426 59 57. Wij maken graag een vrijblijvend voorstel voor u op maat. Ook kunt u contact opnemen via ons contactformulier.

 

 

 

 

 

Even geduld a.u.b.