Geschenken verpakking en bezorging
Feestelijk verpakt en snel bezorgd

Een mooie verpakking maakt het verschilRelatiegeschenk

Heeft u geen tijd om alles zelf te regelen? Laat ons uw wijngeschenken van A tot Z verzorgen en bezorgen. Een geschenk is nog leuker om te krijgen wanneer het mooi is verpakt. U heeft bij ons de keuze uit verschillende prachtige verpakkingen die u desgewenst kunt personaliseren met uw eigen logo of bedrijfsnaam. Daarnaast kunnen wij ook mooie sleeves voor u laten bedrukken die uw relatieschenk een luxe uitstraling geeft.

Luxe wijnkisten

Een luxe wijnkist is een klassieker onder de wijnverpakkingen en daarnaast zeer geschikt voor verzendingen. Eventueel heeft u nog de mogelijkheid om de wijnkisten te laten verpakken in een functionele kartonnen doos. Op deze manier is uw relatiegeschenk gegarandeerd beschermd bij verzending. 

Luxe kartonnen geschenkdoos

Wilt u uw geschenken liever persoonlijk bij uw relatie afleveren? Dan kunt u er ook voor kiezen om de relatiegeschenken te laten verpakken in luxe kartonnen geschenkdozen. Deze geschenkdozen zijn in verschillende formaten en kleuren te verkrijgen, zodat het geschenk altijd past bij uw wensen. 

Gepersonaliseerde verpakkingen

Relatiegeschenk kunnen wij geheel op maat en bijpassend aan uw huisstijl verpakken. Hierbij is het mogelijk om een wijnkist of geschenkdoos te personaliseren met uw bedrijfsnaam en/of logo. Wij adviseren u graag en verzorgen het traject van A tot Z.


Onze uitgebreide bezorgservice

U kunt ervoor kiezen om de geschenken te laten leveren op 1 locatie of persoonlijk bij de klant. De verpakkingen worden verzonden middels een koerier van PostNL, waarbij u eventueel kunt kiezen voor een ontvangstbevestiging. Via de e-mail sturen wij u de track & trace code, waarmee u uw pakket(ten) kunt volgen. Daarnaast is het mogelijk voor bedrijven in de regio Rotterdam om de relatiegeschenken door ons te laten leveren op 1 locatie.

Web-en telefonische orders worden, mits op voorraad, binnen één werkdag verzonden. Kwaliteitsgarantie is voor ons vanzelfsprekend! Immers, over smaak valt niet te twisten. Omruilen binnen redelijke termijn kan altijd.

 

Even geduld a.u.b.