Wie zijn wij?Wijn shoot

Wijn.com is onderdeel van Wijnhuis Oranje, een traditionele wijnhandel gevestigd te Schiedam. Naast ons fantastische wijn assortiment bieden wij ook whisky, rum, gin en geschenken aan. Wij streven ernaar om een perfecte prijs  & kwaliteit verhouding te leveren.

"Ons assortiment is fantastisch en erg uitgebreid, wij richten ons daarom op alle doelgroepen,van jong tot oud en van de hobbyist tot de fijnproever."

Importeur

Om de juiste wijnen naar Nederland te halen is het van belang grondig te selecteren. Elke wijn die wij voeren zal eerst een zwaar proeftraject moeten doorstaan alvorens te worden geselecteerd om in onze kelders te liggen. Importeren van wijn nemen wij zeer serieus. Dit betekent dat ze direct van de wijnboer komen en dan rechtstreeks naar de consument.

Adviseur

Het onderhouden van relaties is voor zowel u als ons een belangrijke zaak. Wij adviseren u dan ook graag om gezamenlijk een keuze te maken uit het rijke assortiment van wijn, gedistilleerd en geschenkartikelen. Heeft u vragen klik dan hier een vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wijn & Spijs

Uitstekend onderlegd in de wereld van wijn en eten kunnen wij als vinoloog u helpen de juiste combinaties te maken op dit gebied. Afgestemd op uw smaak en gerecht. Klik hier voor de mooiste gerechten met bijpassende wijnen. De belevenis tussen gerecht en wijn moet een belevenis zijn.

Wijnbericht

Elke maand brengen wij het wijnbericht uit, hierin staan onze mooie aanbiedingen van zeer fraaie wijnen. Hierin treft u veel informatie aan over de wijnmaker, het gebied en de specifieke kenmerken van het château of domein. De smaakbeschrijvingen van de aangeboden wijnen zijn altijd gebaseerd op recente proefnotities! Klik hier en schrijf u direct in!

Even geduld a.u.b.