Wie zijn wij?
Achter wijn.com zit een enthousiast en gedreven team van wijnprofessionals en vooral ook -liefhebbers – er stroomt nog net geen wijn door onze aderen. Behalve wijn.com runnen we ook Wijnhuis Oranje. Deze klassieke wijnzaak is al jaren een begrip in Schiedam. We hebben zodoende niet alleen een schat aan kennis en ervaring opgebouwd, maar beschikken ook over een bijzonder uitgebreid assortiment waarin altijd wel iets van uw gading te vinden is. Van jong tot oud en van borrelaar tot connaisseur, iedere wijnliefhebber kan bij wijn.com z’n hart ophalen.

Importeur: compromisloze kwaliteit voor een eerlijke prijs
Waar het werk bij goede wijnmakers begint in de wijngaarden, begint het voor ons bij het selecteren van de wijnen die we aanbieden. We nemen het importeren dan ook bijzonder serieus: een wijn waar we niet 100% achter staan komt er simpelweg niet in. Om garant te kunnen staan voor de prijs én de kwaliteit, kopen we altijd direct bij de wijnboer, zonder tussenhandelaren. Dankzij deze persoonlijke relatie kennen we de visie en werkwijze van onze producenten door en door. Voordat nieuwe wijnen daadwerkelijk in de schappen belanden proeven we ze bovendien meermaals met een team van professionele proevers. Zo koopt u bij ons altijd de beste wijnen, voor een eerlijke prijs.

Adviseur: het delen van passie, kennis en ervaring
Hoezeer we ook houden van het veldwerk, het liefst staan we toch voor u klaar om ons enthousiasme voor wijn met u te delen en u van de lekkerste exemplaren te voorzien. Of u nu een fijne terraswijn zoekt, iemand blij wilt maken met een mooi cadeau, uw wijnhorizon wilt verbreden of op zoek bent naar exclusieve wijnen voor in uw kelder of klimaatkast, we denken graag met u mee! Tijdens het shoppen op Wijn.com kunt u uw vragen gemakkelijk en snel stellen via de chat. Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen of mailen. Liever langskomen in onze fysieke winkel? We verwelkomen u graag in Schiedam. Kortom, of het nu snel en praktisch of uitgebreid en inhoudelijk moet zijn, we delen onze passie, kennis en ervaring graag met u via alle mogelijke kanalen!

Wijnspijsexpert: uw menu, onze uitdaging!
Een goed glas wijn is op zich al heerlijk, maar in combinatie met een perfect bijpassend gerecht wordt het pas echt genieten. Vandaar dat wijn bij eten onze absolute specialiteit is. Een glas wijn bij het eten schenken is op zich natuurlijk niet bijzonder ingewikkeld, maar die ultieme match weten te maken, zo één waarbij zowel de wijn als het gerecht zichzelf overstijgt, dát is een vak apart. Wij van Wijn.com staan dan ook niet alleen veel tussen de flessen, maar zijn ook regelmatig in de keuken te vinden. Door veel te experimenteren kunnen we u namelijk van de beste wijnspijssuggesties voorzien. We geven u graag een persoonlijk advies bij uw specifieke gerecht of menu, of u kunt gebruik maken van onze inspirerende wijnspijswijzer!

Even geduld a.u.b.