Relatiegeschenken met logo

Een relatiegeschenk bedrukt met een logo maakt een geschenk extra persoonlijk. U wilt een onvergetelijke indruk achter laten bij uw relaties met een uniek cadeau. Door een relatiegeschenk te geven met uw logo erop zorgt u dat uw bedrijf top-of-mind blijft en klanten u niet snel zullen vergeten.

Wijngeschenk met uw logo of huisstijl 

Een relatiegeschenk met wijn valt altijd in de smaak. Wijn.com maakt prachtige wijngeschenken die we kunnen bedrukken met uw bedrijfslogo en huisstijl. Hierbij kunt u denken aan de volgende mogelijkheden:

  • Het bedrukken van een luxe wijnkist. Een luxe wijnkist is een klassieker onder de wijnverpakkingen. De deksel bedrukken we netjes met een logo, zodat uw relatiegeschenk mooi past bij de uitstraling van het bedrijf.  
  • Het bedrukken van luxe kartonnen geschenkdoos. Deze geschenkdozen zijn in verschillende formaten en kleuren te verkrijgen, zodat het altijd past bij uw wensen. Uiteraard kunnen we dit bijpassend aan uw huisstijl laten maken en bedrukken met het logo.
  • Het bedrukken van productinformatie. Een wijn is nog leuker om te krijgen wanneer de ontvanger daadwerkelijk weet wat voor wijn het is en waar het vandaan komt. Door aan elk wijngeschenk een ‘wijninfo’ kaartje toe te voegen met specifieke informatie over de wijn krijgt uw relatie extra beleving bij de wijn. Ook deze kaartjes kunnen worden gepersonaliseerd met uw bedrijfslogo.

Bent u benieuwd wat wij voor uw relatiegeschenken kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. 

Contact opnemen 

Relatiegeschenk met logoRelatiegeschenk met logo

Even geduld a.u.b.